Al meer dan 130 jaar stijl en service

Juwelier van der Meulen

Juwelier Van der Meulen staat voor kwaliteit, service en persoonlijke aandacht wanneer je op zoek bent naar mooie sieraden en horloges. En dat al meer dan honderddertig jaar. Want een stijlvol sieraad of horloge is zoveel meer dan een geschenk. Het vertegenwoordigt een speciaal moment, een dierbare herinnering of een tastbaar aandenken aan een bijzonder ogenblik. Juwelier Van der Meulen begrijpt dat. Daarom is een persoonlijke benadering en een zorgvuldig opgebouwde relatie met onze klanten belangrijk. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Ook als het om je bestellingen in onze webshop gaat. Shop naar hartenlust en haal je bestelling daarna op in onze winkel. Zodat wij er een mooie, persoonlijke touch aan kunnen geven. Wij zijn je graag van dienst!

Gevestigde naam

Al meer dan dertig jaar zijn Jan en Anneke Boukamp eigenaar van Juwelier Van der Meulen, een gevestigde naam in de wereld van horloges en sieraden. Juwelier Van der Meulen werd opgericht rond het jaar 1888 toen de gebroeders Van der Meulen startten met de verkoop en reparatie van klokken. Het werd een stabiele en betrouwbare bedrijfsnaam die het echtpaar Boukamp in 1987 met trots heeft voortgezet. Een bedrijf waar graag geziene klanten van generatie op generatie sieraden en horloges kopen.

Kwaliteit, service en klantgericht

Juwelier Van der Meulen is een begrip in Drachten en omstreken. Al vele jaren lang staan wij voor kwaliteit, persoonlijkheid, klantgerichtheid en service. Samen met onze betrokken medewerkers vormen we een team van vaste aanspreekpunten in een prettige winkel vol warmte, sfeer, gezelligheid en een uitgebreide collectie merken voor ieder budget. Juwelier Van der Meulen combineert de stabiliteit van jarenlange kennis en ervaring met de dynamiek van een continue ondersteuning door een nieuwe generatie stagiairs. Juwelier Van der Meulen is hierdoor vertrouwd, persoonlijk én blijvend eigentijds.

Welkom bij Juwelier Van der Meulen!