Bij ons in goede handen

Wij repareren je sieraad of horloge

Wanneer je je sieraad of horloge bij Juwelier Van der Meulen ter reparatie brengt, weet je dat jouw eigendom in goede handen is. Eigenaar Jan Boukamp staat voor inzicht, kwaliteit en vakmanschap. Voor zorgvuldigheid en kennis van zaken. Zijn vakkundige opleidingen in Nederland en Zwitserland en zijn voorliefde voor horloges maken hem tot een professionel met oog voor detail en reparaties. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen als het om een reparatie gaat? Laat een bericht achter, kom langs in onze winkel en wij adviseren je graag!

VERSTUUR UW REPARATIEAANVRAAG

Reparatieformulier

AL MEER DAN 130 JAAR VAKKUNDIGE REPARATIES

Heb je een mooi sieraad of een stijlvol horloge dat reparatie behoeft? Bij Juwelier Van der Meulen kun je rekenen op deskundig advies en een professionele reparatie. Van oudsher staan wij bekend om onze gedegen en vakkundige aanpak als het om repareren of aanpassen gaat.

Daarnaast vermaken we oude sieraden tot eigentijdse pronkstukken met nieuw elan en een vernieuwde betekenis. Op zo’n manier dat de zeggingskracht en de emotionele waarde van het sieraad door een stilistische aanpassing blijvend is. Vraag naar de mogelijkheden.